Şota Kayseri'ye gelmekte kararsız

Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da yardımcı antrenör olarak görev yapan eski Trabzonsporlu futbolcu Şota Arveladze, Kayserispor konusunda kararsızlığını koruyor.Beraberinde getireceği ekipte yer alan yardımcı antrenör Martin Haar, ailevi nedenlerden dolayı Şota

Şota Kayseri'ye gelmekte kararsız

Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da yardımcı antrenör olarak görev yapan eski Trabzonsporlu futbolcu Şota Arveladze, Kayserispor konusunda kararsızlığını koruyor.

Beraberinde getireceği ekipte yer alan yardımcı antrenör Martin Haar, ailevi nedenlerden dolayı Şota'nın teklifini geri çevirdi.

Yeni yardımcı antrenör arayışlarına Hollanda'da başlayan Şota, Kayserispor'a teknik direktör olması konusunda bazı sıkıntıların henüz aşılamadığına vurgu yaparak transferin gerçekleşmeme ihtimalinin de olduğunu söyledi.

 Şota, Kayserispor'dan beklenen banka garantisinin henüz gelmediğini söyleyerek "Kayserispor'la görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat son gelişmelerden sonra biraz kararsızım. Ben oraya başarılı olmak için gitmek istiyorum. Daha sonra orada maddi konuda herhangi bir sıkıntı yaşamamak için banka garantisi istedim. Bu sorun henüz halledilmedi. Son teklifimi ve yazışmalarımızı dün yaptık. Şimdi bekliyorum, eğer şartlarım kabul edilmezse bu iş olmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler