Şota ilk idmanına çıktı

Trabzonspor'un efsane ismi Şota yeni takımıyla ilk idmanında

Şota ilk idmanına çıktı
Özbekistan'ın en köklü kulüplerinden Pakhtakor, devre arasında anlaşmaya vardığı Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile ilk antrenmanına çıktı. 

Özbekistan Yüksek Ligi ikinci devresi için hazırlıklara başlayan Pakhtakor, Taşkent'teki Jar Stadı'nda ilk antrenmanını yaptı. Antrenmanda sezon arasında takıma katılan yeni futbolcular da yer alırken, futbolcular, teknik, kuvvet ve taktik ağırlıklı çalıştı. 

Pakhtakor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Türk kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz da, Şota'nın ardından Pakhtakor'da göreve başladı ve ilk antrenmanda file bekçilerini çalıştırdı. 

Antrenmanın ardından basına açıklama yapan Şota, takımla çalışmaya başladığını ifade ederken, ekipten olumlu izlenim aldığını dile getirdi. Gürcü teknik adam, ikinci yarıda çok puan almaları gerektiğini vurgulayarak, "Çalışacağız. Tüm ekibin çok çalışma isteği var. Kısa bir süre içerisinde hazırlık çalışmaları için gereken tüm koşullar oluşturuldu. Bu işler kısa vadeli değil, belki geleceği de gözleyerek yapılıyor." şeklinde konuştu.

19 Temmuz'a kadar Taşkent'te antrenmanlara devam edecek Şota yönetimindeki Pakhtakor, Türkiye'ye gelecek ve 30 Temmuz'a kadar hazırlık kampı yapacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler