Şota herkesi şoka soktu

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Arveladze, "Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 2-0 yenildiğini hatırlıyorum. Önce herkes kendine bakmalı. Biz işimizi

Şota herkesi şoka soktu

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Arveladze, "Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 2-0 yenildiğini hatırlıyorum. Önce herkes kendine bakmalı. Biz işimizi yapıyoruz" diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programına Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Kayserisporlu futbolcular Hasan Ali Kaldırım ve Abdullah Durak katıldı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bir öğrencinin, "Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Volkan Babacan hakkındaki açıklamalarına ne diyorsunuz?" sorusunu, "Çok iyi bir soru" diyerek karşıladı.

Sadri Şener'in açıklamaları ile ilgili yazıları okuduğunu söyleyen ve 'Abuk sabuk' değerlendirmesinde bulunduğunu söyleyen Arveladze, "Ben Trabzonspor'un Fenerbahçe maçını da hatırlıyorum. Trabzonspor 2-0 yenildi ve ilk yarıda bir oyuncusu sakatlanarak oyundan çıktı. O maçta bir iki futbolcusu da çok kötü oynadı. Önce herkes kendine bakmalı. Biz kendimize ve kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.

Kayserispor'un bu yıl şampiyonluk hedeflediğini ve bu doğrultuda neler yapıldığının sorulması üzerine ise Arveladze, "Şampiyon olmak tatile gitmeye benzemez. Bu bir hedeftir. Hedef varsa çalışmak lazım. Son maçta berabere kalırsın, şampiyon olamazsın. Ama şehir birlik ve beraberlik içinde olursa o yükü kaldırabiliriz. Kayseri 2 yıl veya 4 yıl geçsin ama şampiyon olsun. Bir gün her şey değişir. Ama biz bunun için çalışacağız. Benim hedefim seneye şampiyon olmak. Kurum, hoca ve kulüp olarak bu doğrultuda çalışıyoruz" cevabını verdi.

Şota'nın açıklamalarının devamı için sayfa 2'ye geçiniz...

 

Bir öğrencinin, "Kayserisporlu futbolcular Fenerbahçe'den ruh olarak daha iyiydi ama neden yenildik?" diye sormasına ise Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze şu cevabı verdi: "Fenerbahçe 100 yıldır şampiyonluğa oynayan bir takım. Fenerbahçe'nin 100 yıllık bir mantalitesi var. Mantalite 1 günde değişmiyor. Mantalitenin değişmesi için zaman lazım, güç ve ruh lazım. Herkesi yenerek şampiyon olmak kolay değil. Fenerbahçe 100 yıldır mantalitesiyle bunu gerçekleştirmeye çalışıyor. Biz ise Kayserispor olarak 6 yıldır iyi bir futbol oynamaya başladık. Stadımız var, tesislerimiz yenilendi, camiaya yakışır bir hale getirildi. Mantalitenin de değişmesi için biraz zaman gerekiyor. Şampiyonluk için de tüm şehir destek vermeli. Evinden çıkan bir insanın yolu stadyuma ve Kayserispor maçına çıkmalı. Fenerbahçe'nin biletleri 100 TL'ye satılıyor. Ancak Kayserispor'un biletleri 1 TL'ye satılıyor. Şampiyonluk için arada 100 yıl var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor