Şota: Allah'a havale ediyorum

Devre arasında Rusya'ya giden Kayserispor'un savunmadaki önemli ismi Amisulashvili'nin menajerliğini Şota'nın kardeşi Arçil'in yaptığı yönündeki iddialar ortamı gerdi.Şota, kardeşi Arçil'i savunarak, "Bunları söyleyenlerde akıl yok. Aslında bu tür anlamsı

Şota: Allah'a havale ediyorum

Devre arasında Rusya'ya giden Kayserispor'un savunmadaki önemli ismi Amisulashvili'nin menajerliğini Şota'nın kardeşi Arçil'in yaptığı yönündeki iddialar ortamı gerdi.

Şota, kardeşi Arçil'i savunarak, "Bunları söyleyenlerde akıl yok. Aslında bu tür anlamsız konulara cevap vermeye bile değmez. Allah korkusu olanlar böyle bir laf etmez. Allah'tan korksunlar. Arçil'in Amisulashvili ile bir bağlantısı kesinlikle yok. Hatta çok uğraştı gitmesin, takımdan ayrılmasın diye. Bu tür anlamsız dedikoduları atanlara ne denir. Ben Allaha havale ediyorum" diye konuştu.

Kayserispor'un sezon başında Rusya Premier Ligi takımlarından Spartak Nalchik'ten kadrosuna kattığı Aleksandr Amisulashvili, devre arasında Rusya Premier Ligi'nden Kuban Krasnodar takımına gitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor