Song'un tarif edilemez mutluluğu!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Rigobert Song Türkiey Kupası'Nı takım kaptanı olarak kaldırmanın kendisini çok mutlu ettiğini ve ardından Dünya Kupası'Nda oynayacak Kamerun Milli Takımı aday kadrosuna çağırılmasının mutluluğunu ikiye katladığını söyledi.B

Song'un tarif edilemez mutluluğu!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Rigobert Song Türkiey Kupası'Nı takım kaptanı olarak kaldırmanın kendisini çok mutlu ettiğini ve ardından Dünya Kupası'Nda oynayacak Kamerun Milli Takımı aday kadrosuna çağırılmasının mutluluğunu ikiye katladığını söyledi.

Bu kupanın belkide kariyerinde ki son kupa olduğunu ifade eden Song ,takım arkadaşlarına da bu gururu kendisine yaşattıkları için teşekkür ettii.Takımda kalıp kalmama konusunun ise ilerleyen günlerde netlik kazanacağını ifade eden Song ''Üst üste iki mutluluğu birden yaşadım.Bir kupa kaldırdım ve ardıdan Dünya Kupası aday kadrosuna çağrıldım.Bu benim için tarif edilmez bir duygu.

Eğer Dünya Kupası'nda oynarsam beş kez oynayan ilk ve tek oyuncu olacağım .Bu benim için muhteşem bir şey olacak.Bu durumumda Trabzonspor'unda payı büyük dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor