Song kalacak mı gidecek mi?

Fenerbahçe maçında forma giymeyen, bordo-mavili takım ile de sözleşmesi sona eren Song konusunda bir değerlendirme yapılacağını belirten Hacısalihoğlu, ''Ön değerlendirme yapıldı. Bu konuda nihai kararı teknik direktörümüz Şenol Güneş verecektir. Görüşüle

Song kalacak mı gidecek mi?

Fenerbahçe maçında forma giymeyen, bordo-mavili takım ile de sözleşmesi sona eren Song konusunda bir değerlendirme yapılacağını belirten Hacısalihoğlu, ''Ön değerlendirme yapıldı. Bu konuda nihai kararı teknik direktörümüz Şenol Güneş verecektir. Görüşülen birkaç oyuncu var. Onla ilgili Song ile görüşme yapılabilir ya da kendisine teşekkür edilerek, yaptığı hizmetlerden dolayı yollar ayrılır'' dedi. 

Bu arada, Trabzonspor'un transfer listesinde Polonya'nın Wisla Krakow takımının 31 yaşındaki stoperi Arkadiusz Glowacki ve Rapid Wien'in 25 yaşındaki golcü oyuncusu Nikica Jelavic'in de yer aldıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor