Son 4 maçımız aynı saatte!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, katıldığı radyo programında yaptığı açıklamalarda, bu hafta Bursaspor ile oynayacakları kritik mücadeleyi değerlendirirken, ligde kalan son 4 maçın Fenerbahçe ile aynı gün ve aynı saatte oynanacağını belirtt

Son 4 maçımız aynı saatte!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, katıldığı radyo programında yaptığı açıklamalarda, bu hafta Bursaspor ile oynayacakları kritik mücadeleyi değerlendirirken, ligde kalan son 4 maçın Fenerbahçe ile aynı gün ve aynı saatte oynanacağını belirtti.

Rehavete kapılmayacağız

Şampiyonluk yarışında lider olmanın kendileri için avantaj olduğunu belirten Hasan Yener, önlerinde 6 maç daha olduğunu, liderliğin rehavetine kapılmayacaklarını ve bunun bilincinde olduklarını söyledi. Çalışmalara aynı şekilde ciddiyetle devam ettiklerini belirten Yener, kalan 6 maçı da kazanıp ligi şampiyon olarak bitirmek istediklerini dile getirdi.

Bursa'yı ateşlemek istiyorlar

Hasan Yener “Bursaspor bu maça asılmayacak” iddialarını ; “Geçen hafta Galatasaray için de aynı şeyler söylenmişti. Ancak herkes Galatasaray’ın sahada nasıl oynadığını gördü. Bunlar sadece spekülasyondan ibarettir. Bursaspor’u ateşlemek için bu tür yollara başvurulduğunu düşünüyorum” şeklinde yorumladı.

Son 4 maç aynı saatte oynanacak

Bu hafta Bursaspor ile oynayacakları maçı Fenerbahçe’nin oynayacağı maçtan sonra oynacaklarını, bir sonraki haftada oynayacakları maçı da fikstüre göre Fenerbahçe’den önce oynayacaklarını ifade eden Yener, kalan son 4 maçı da Fenerbahçe ile aynı gün ve aynı saatte oynayacaklarını bildirdi.

Avni Aker dolup taşacak

Bursapor maçında Avni Aker’de bir tek koltuğun bile boş kalmamasını arzuladıklarını dile getiren Hasan Yener sözlerine şöyle devam etti: “Zaten taraftarlarımız Trabzonspor’a inanmış durumda. Ben inanıyorum Pazar günü Avni Aker dolup taşacaktır. Taraftarlarımız da 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyecektir. Umarım 90 dakikanın sonunda galip gelen taraf biz oluruz.“

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor