Şok! Milli takım geri çağrıldı!

İsrail'de bulunan ve hem bugün hem de 2 Haziran'da İsrail Genç Milli Takımı ile iki özel müsabaka oynayacak olan U18 Milli Takımımız, İsrail Ordusu'nun Gazze'ye binlerce ton insani yardım taşıyan gemi konvoyuna yaptığı saldırı nedeniyle geri çağrıldı.Başb

Şok! Milli takım geri çağrıldı!

İsrail'de bulunan ve hem bugün hem de 2 Haziran'da İsrail Genç Milli Takımı ile iki özel müsabaka oynayacak olan U18 Milli Takımımız, İsrail Ordusu'nun Gazze'ye binlerce ton insani yardım taşıyan gemi konvoyuna yaptığı saldırı nedeniyle geri çağrıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın saldırı ile yaptığı açıklamada U-18 milli futbol takımımız hakkında söyledikleri şöyle oldu:

"Bugün İsrail'de U-18 futbol genç milli takımımz bulunuyordu ve 2 maç yapmak üzere İsrail'e gitmişlerdi. Genç Milli Futbol Takımımızın maçları iptal edilmiştir ve Türkiye'ye dönmek üzeredirler"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor