"Skorla bütün hastalığı attık"

Teknik adam Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi. Güneş; “ Yükselen grafiği olan bir takımla oynadık. Oynadığı oyunla kazanan bir takımdı bizim için zordu. Ama takım bütünlüğümüz iyiydi. Bizim ne yaptığımız önemliydi. İyi paslarla fa

"Skorla bütün hastalığı attık"

Teknik adam Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi. Güneş; “ Yükselen grafiği olan bir takımla oynadık. Oynadığı oyunla kazanan bir takımdı bizim için zordu. Ama takım bütünlüğümüz iyiydi. Bizim ne yaptığımız önemliydi. İyi paslarla fazla pozisyon bulduk. Rakip 10 kişi kaldı. Bu bizim için iyi oldu. Maç öncesi gripliydim ama skorla hastalığı üzerimizden attık. 3 puan önemliydi. Üzerimizdeki kötü enerjiyi attık” dedi.

Gaziantep cephesinden de bakmak istediğini söyleyen Güneş; “İyi olmamız onları zora soktu. İyi bir hocaları var. Daha iyi olacaklar. Burada her takım kazanabilir. Kendi maçımıza ruh ve bedenle konsantre olunca işi bitiriyoruz. Bu maç bitti önümüzdeki maça bakıyoruz. Elbette zorlandık ama başarmayı bildik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor