Sivasspor'dan Song açıklaması

 Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Önümüzdeki sezon  ilk 5'i zorlayacak bir Sivasspor olacak'' dedi.Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına ilişkin görüşlerini aktardı. Trans

Sivasspor'dan Song açıklaması

 Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Önümüzdeki sezon  ilk 5'i zorlayacak bir Sivasspor olacak'' dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına ilişkin görüşlerini aktardı. Transferde hiç aceleci olmadıklarını ifade eden Ünsal, önce iç transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını, ardından dış transfere bakacaklarını söyledi.

İç transferde  sözleşmesi sona eren oyunculardan takımın golcüsü ve kaptanı Mehmet Yıldız, stoper Murat Sözgelmez ve solbek Hayrettin Yerlikaya ile sözleşme yenilediklerini, defans oyuncusu Sedat Bayrak ve sağbek Abdurrahman Dereli ile de prensipte anlaştıklarını kaydeden Ünsal, Sedat ve Abdurrahman'ın önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağını ifade etti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Ünsal, ''Transferde hiç acelemiz yok. Geçen sezonki hataya düşmeyeceğiz. Kulüp başkanımız, transfer komitesindeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, teknik direktörümüz ve teknik heyetimiz transfer çalışmalarını yürütüyor. Önümüzdeki sezon ilk 5'i zorlayacak bir Sivasspor olacak'' diye konuştu .

-''SONG, ŞU ANDA GÜNDEMİMİZDE YOK''-

Bir dönem Galatasaray'ın başarısı için ter döken ve şu anda Trabzonspor'un formasını giyen Kamerunlu savunma oyuncusu Rigobert Song'un isminin Sivasspor ile anıldığının belirtilmesi üzerine Ünsal, ''Song, şu anda gündemimizde yok ama ilerleyen günler neyi gösterir onu bilemem'' ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor