Sivas Bakkal ile sözleşme imzaladı

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Bursaspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Fenerbahçe'ye de geçmiş olsun dileklerini ileten Ünsal, ''Çünkü gerçekten çok kritik bir son haftaydı. B

Sivas Bakkal ile sözleşme imzaladı

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Bursaspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. Fenerbahçe'ye de geçmiş olsun dileklerini ileten Ünsal, ''Çünkü gerçekten çok kritik bir son haftaydı. Bursaspor takım olarak şampiyon olurken, yaşadığımız bu zor günlerde bize verdikleri destekten dolayı taraftar olarak şampiyon, bence Sivasspor'un taraftarıydı'' diye konuştu.

Teknik direktörleri Mesut Bakkal'ın ligin son 8 haftasında kendileriyle birlikte olduğunu ifade eden Ünsal, ''Gerçekten kendisiyle çok iyi bir çalışma yaptık. Çok şükür yenilgi almadan ligi tamamladı, bizi ligde bıraktı. Kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

Bu 8 haftalık periyotta Bakkal ile çok iyi anlaştıklarını gördüklerini ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

''Hocamıza teklifimizi götürdük. Hocamızın kendisi de zaten Sivas'ı çok sevdi. Kendisiyle bir noktada buluştuk ve hocamızla devam etme kararı aldık. Hem kendisine, hem Sivasspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 2010-2011 sezonunda hocamız bize beklediğimiz başarıları yaşatır.''

Mesut Bakkal ise Sivasspor'da çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Sivasspor zaten Türkiye'nin en seçkin kulüpleri arasında yerini almıştı. Geçen sene yaşanan olayları ben bir iş kazası olarak yorumluyorum. Ama burada yönetimin ilkeli duruşu, sporcuların birbirine bağlılığı ve taraftarla bütünleşmesi bizim takımımızı önümüzdeki sene de yukarılarda tutacaktır. Burada çalışmaktan, bu grubun içinde olmaktan, bu şehirde çalışmaktan inanılmaz mutluyum. Ve hiç tereddüt etmeden teklifi kabul ettim. Sorumluluğumuz büyük. Ödevlerimiz, görevlerimiz büyük seneye. İnşallah hep beraber, en iyi şeyleri yapacağımıza inancım tam.''

Takımın zaten iyi bir kadrosunun olduğunu kaydeden Bakkal, ''Bunun içine de acele etmeden, hedeflere uygun, bizi hedefe götürebilecek iyi oyuncuları tespit edip alıp yeni sezona başlayacağız'' dedi.

Bakkal, Bursaspor'un şampiyonluğuyla ilgili soruyu ise ''Şampiyonluğu, Bursaspor'a anasının ak sütü gibi helaldir'' diye yanıtladı.

Mesut Bakkal daha sonra Sivasspor'un ikinci başkanları Mehmet Oflaz ve Erdal Sarılar ile birlikte, kendisini 1 yıllığına daha Sivasspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler