Sırp basını Partizanlı golcüyü yazdı

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sırbistan medyası Bordo-mavili kulübün, Partizan'nın golcü oyuncusu Cleo transferi için direttiğini yazarken, İtalyan kulübü Napoli'nin d

Sırp basını Partizanlı golcüyü yazdı

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sırbistan medyası Bordo-mavili kulübün, Partizan'nın golcü oyuncusu Cleo transferi için direttiğini yazarken, İtalyan kulübü Napoli'nin devreye girmesiyle birlikte Partizan kulübü Brezilyalı oyuncu için 7 milyon Euro fiyat biçti.

Kadroyu derinleştirmek adına takıma orta saha ve forvet takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor rotasını Sırbistan'a çevirdi. Bugün İstanbul'da bir araya gelecek olan başkan Sadri Şener, asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktörü Şenol Güneş, forvet hattında ilk sırada yer alan Sırbistan'nın Partizan takımının Brezilyalı golcü oyuncusu Cleo'da izlenecek yol haritasını belirleyecek.

Sırp basını, Trabzonspor'dan, Türkiye'nin lideri Cleo için diretiyor haberlerine yer verirken, İtalyan kulübü Napoli'nin devreye girmesiyle birlikte Partizan yetkililerinin "7 Milyon Avro'yu getiren Cleo saflarına katabilir" açıklamasının geldiğine yer verdi. Portekiz, İspanya, İtalya, Alman ve Fransız kulüplerinin menajerler aracılığı ile teklifte bulunduğunu ancak bunların somut bir dayanağı olmadığına yer veren Sırp medyası Napoli'ye göre Trabzonspor'un teklifinin daha popüler olduğunu yazdı.

Partizan Klübünün Trabzonspor'un 3 Milyon Avro'luk teklif reddettiğini belirten Sırp medyası, Bordo-mavili kulübün buna rağmen oyuncuyu transfer etmek için direttiğini yazdı. Son olarak 3,5 milyon ile 4 milyon Euro arası bir rakamın telefüz edildiğine yer verilen haberde, oyuncunun menejerinini ise "7 Milyon Euro'nun gerçekçi bir rakam olmadığı" görüşünü savunduğunu belirtti.

Öte yandan Avrupa piyasasında oyuncuların bonservis bedellerini belirleyen menajer şirketlerinde Brezilyalı oyuncunun Avrupa piyasasındaki bonservis değerinin 3.5 milyon Euro olduğu belirtiyor. Trabzonspor'un ise bu rakamın üstündü bir teklife çok sıcak bakmadığını Sırbistan takımının uçuk bir rakamda diretmesi durumunda bu oyuncunun alternatiflerine bakılacağı ifade ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler