Şıracı ile Bozacı bir araya geldi...

Trabzonspor'a FETÖ/PDY lekesini atmaya çalışan Bedri Baykam ve beraberinde ki adam Aziz Yıldırım yine "armut at balık tut" söylemlerinde bulundu...

Şıracı ile Bozacı bir araya geldi...

Fenerbahçe’nin başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz süreci ile alakalı yine saçma sapan bir açıklamaya imza attı. Bedri Baykam’a konuşan Aziz Yıldırım, “Trabzonspor hala başarısızlıklarını örtmek için bize sığınıyor.” ifadelerine yer verdi.


Yanlı sorular sorduğu dikkatlerden kaçmayan Bedri Baykam, Beni çok şaşırtan bir olay var: Tüm bu kumpaslarla oluşturulmuş Ergenekon, Balyoz, Şike davaları çökmüşken, Trabzonspor hala kalkmış ben “FIFA’ya gideceğim, CAS kararı var, UEFA kararı var, sokaklarda protesto edeceğim” gibi akıl almaz bir davranışı sürdürme peşinde. Buna ne diyorsunuz?” sorusunu sordu. Baykam, aklınca sorduğu soru ile Trabzon’u FETÖ/PDY ile ilişkilendirmeye çalıştı.

Yanlı ve maksatlı sorularıyla Trabzonspor camiasına iftira atmaya çalışan Bedri Baykam’a ise Aziz Yıldırım şöyle cevap verdi: "Şimdi Bedri Bey, bu davanın başlangıç noktası emniyetin hazırlamış olduğu hayali bir romanla başlayan fezlekedir. Avrupa’daki UEFA ve CAS, bu fezleke üzerinden yürümüştür. Şimdi Yargıtay’daki davanın bitimiyle beraber, biz yeniden yargılanmayı UEFA ve CAS’a, Türkiye Futbol Federasyonu’na talebimiz olarak tekrar taşıyacağız. Bu şekilde davranmaları normal, çünkü Trabzonspor yönetimleri başarılı olamıyor. Ve bu başarısızlığı örtbas etmek için bir yere sığınmaları lazım, bu sığınma için Fenerbahçe üzerine oynuyorlar. Ama biz tersine hareket etmeye başladığımız zaman bu işin içerisinde nerede olduklarını kendileri de, herkes de daha iyi bilecek, herkese göstereceğiz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler