Şimdi sıra Ceyhun'a geldi!
Serkan Balcı'nın 2 yıl daha sözleşmesini uzatmasından sonra gözler Yattara, Ceyhun ve Selçuk'a çevrildi.Bu isimlerden Ceyhun ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Genç futbolcunun ay sonuna kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. Selçuk ile yapılan görüşmelerde
Yayınlanma:
Serkan Balcı'nın 2 yıl daha sözleşmesini uzatmasından sonra gözler Yattara, Ceyhun ve Selçuk'a çevrildi.
Bu isimlerden Ceyhun ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Genç futbolcunun ay sonuna kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. Selçuk ile yapılan görüşmelerden ise bir sonuç çıkmadı.
Genç futbolcunun para konusunda anlaşamadığı iddia ediliyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

