Şike iddiasına TFF el koydu

Melih Gökçek'in önceki gün ve dün yaptığı açıklamalar sonrası Futbol Federasyonu düğmeye bastı. Futbol Federasyonu Etik Kurulu, talimatlarının 4. Maddesinin B bendine göre kurulun görevleri arasında 'Şike ve teşvik primi iddialarını incelemek' ibaresinden

Şike iddiasına TFF el koydu

Melih Gökçek'in önceki gün ve dün yaptığı açıklamalar sonrası Futbol Federasyonu düğmeye bastı. Futbol Federasyonu Etik Kurulu, talimatlarının 4. Maddesinin B bendine göre kurulun görevleri arasında 'Şike ve teşvik primi iddialarını incelemek' ibaresinden hareketle olaya el koydu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in önceki gün yaptığı açıklamalar ligin kaderini belirleyecek Ankaragücü- Fenerbahçe maçı öncesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gökçek, "Futbolcumuz Broggi'ye telefon eden bir kişi 200 bin Euro karşılığında şike teklifinde bulundu. İngilizce konuşan kişi, Broggi'ye maçın ilk 15-20 dakikasında çok kötü oynamasını ve kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasını istedi" demişti. Gökçek dün ise 'Federasyon bu işin üstüne gitmeli' diyerek Federasyon'un bir an önce bu olaya el koymasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor