Sezona golle başladım...

Trabzonspor'un Denizlispor karşıında galibiyet golünü atan Murat Tosun, "Bu sahada her sene golüm vardı. Sezona golle başlamıştım golle bitirmek istiyordum" dedi..Ferhat koşu yaptı önüm boşaldı. Kalecinin önde olduğunu gördüm sert mi plase mi vurayım diye

Sezona golle başladım...

Trabzonspor'un Denizlispor karşıında galibiyet golünü atan Murat Tosun, "Bu sahada her sene golüm vardı. Sezona golle başlamıştım golle bitirmek istiyordum" dedi..

Ferhat koşu yaptı önüm boşaldı. Kalecinin önde olduğunu gördüm sert mi plase mi vurayım diye düşündüm plase iyi vurdum. Çok güzel bir andı. Bu sahada her sene golüm vardı. Sezona golle başlamıştım golle bitirmek istyiyordum. Hocama teşekkür ediyorum. Geçen sene bu zamanlar çok sevdiğim yengemi kaybetmiştim. Golü ona amcama ve yeğenime hediye ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor