Serkan'ı öve öve bitiremiyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gençlerbirliği maçında ortaya koyduğu performans ile göz dolduran ve takımının galip gelmesinde önemli katkısı olan Serkan Balcı'yı öve öve bitiremiyor. Trabzonspor ile Denizbank arasında yapılan işbirliği toplantısında Se

Serkan'ı öve öve bitiremiyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gençlerbirliği maçında ortaya koyduğu performans ile göz dolduran ve takımının galip gelmesinde önemli katkısı olan Serkan Balcı'yı öve öve bitiremiyor.

Trabzonspor ile Denizbank arasında yapılan işbirliği toplantısında Serkan'ı karşısında gören Şener, "Atom Karınca Serkan da" geldi diyerek espri yaptı.

Gençlerbirliği maçında ortaya koyduğu performans ile takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan, aynı zamanda karşılaşmayı izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in gözüne giren Serkan Balcı'dan kulüp başkanı Sadri Şener'den büyük bir övgüyle bahsediyor. Şener, maç sonrasında Hiddink'e "Hocam Serkan'ı izlediniz değil mi ?" diyerek A Milli Takım'a işaret etti.

Trabzonspor Bonus Card tanıtım toplantısında karşısında Serkan'ı gören Sadri Şener, "Atom Karınca Serkan da geldi. Denizbank Genel Müdürü'nün yanına geç. Onun milli takımda tanıdıkları var" dedi.

Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun ise, "Başkanım, Serkan baba olduktan sonra performansı ciddi bir şekilde arttı" deyince başkan Şener, "O zaman Serkan hemen ikinci çocuğu düşün" diyerek espri yaptı.

YATTARA: "BEYAZ, SENİN YERİN BENİM YANIM, YEDEK KULÜBESİ"

Bu arada toplantıya katılan şovmen Beyaz ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve İbrahim Yattara arasında da yapılan espriler herkesi güldürdü. Şenol Güneş, "Beyaz'ın fiziği iyi onu transfer edebiliriz" demesi üzerine Beyaz, "Nerede oynarım hocam" demesiyle Gineli futbolcu Yatara, "Senin yerin benim yanım, yedek kulübesi" diye karşılık verdi. Beyaz ise " O zaman ikimiz de yedek kulübesinde otururuz. Ben yedeğin yedeği olurum" demesi toplantıya katılanları güldürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor