Serkan'dan Milli takım açıklaması

Milli takım aday kadrosuna çağırılan 6 Trabzonsporlu futbolcudan biri olan başarılı defans oyuncusu Serkan Balcı, ilk açıklamasını yaptı.A Milli Takım’ın Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Çarşamba günü Güney Kore ile oynayacağı hazırlık maçının kadro

Serkan'dan Milli takım açıklaması

Milli takım aday kadrosuna çağırılan 6 Trabzonsporlu futbolcudan biri olan başarılı defans oyuncusu Serkan Balcı, ilk açıklamasını yaptı.

A Milli Takım’ın Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Çarşamba günü Güney Kore ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna çağrılan Balcı, uzun zamandır milli formanın hayalini kurduğunu belirterek, “Antalyaspor maçı öncesi bu çok sevindirici bir haber oldu. Moralim daha da arttı. Gerçekten milli takımda oynayacak olmak güzel. Ne zamandır hayal ediyordum, bu durum performansıma da yansıyacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor