Serkan'dan Konya yorumu

Hafta sonunda ligde kalma savaşı veren Konyaspor ile karşılaşacak olan bordo - mavili takımda futbolcular oldukça hırslı.Ligde kalan haftalarda puan kaybı yaşamayı düşünmediklerini belirten Serkan Balcı, "Rakibimizin bulunduğu konuma bakmaksızın ciddi bir

Serkan'dan Konya yorumu

Hafta sonunda ligde kalma savaşı veren Konyaspor ile karşılaşacak olan bordo - mavili takımda futbolcular oldukça hırslı.

Ligde kalan haftalarda puan kaybı yaşamayı düşünmediklerini belirten Serkan Balcı, "Rakibimizin bulunduğu konuma bakmaksızın ciddi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ligde artık dengeler değişti. Her takım birbirini yenebilecek güce sahip. Bu ortamda az hata yapan, çalıştıklarını sahaya iyi yansıtabilen kazanıyor. Konyaspor maçında da hata yapmadan yolumuza emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bu yüzden rakibimizi çok ciddiye alıyoruz ve önem veriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor