Serkan Balcı'yı Güneş çarptı

Trabzonspor’da savunmada görev yapmasına rağmen Fenerbahçeli Alex ve Ankaragücü’nden Sapara ile asist krallığı için çekişen Serkan Balcı’ya teknik direktör Şenol Güneş’ten “İleri çok çıkma” uyarası geldi.Güneş, Buca maçının ardından soyunma odasında yaptı

Serkan Balcı'yı Güneş çarptı

Trabzonspor’da savunmada görev yapmasına rağmen Fenerbahçeli Alex ve Ankaragücü’nden Sapara ile asist krallığı için çekişen Serkan Balcı’ya teknik direktör Şenol Güneş’ten “İleri çok çıkma” uyarası geldi.

Güneş, Buca maçının ardından soyunma odasında yaptığı konuşmada futbolcularına teşekkür ettikten sonra takımın en formda oyuncularından biri olan Serkan’a, “Senin öncelikli hedefin defans. Zorunlu olmadıkça hücuma fazla çıkmanı istemiyorum. Çünkü hücuma çıktığında defansımızda açıklar veriyoruz. Dolayısıyla Giray ve Egemen zorlanıyor. Ayıca sakatlanmanı da istemiyorum. Gereğinden fazla bindirme yaparsan sakatlanırsın, ayrıca sarı kart sınırında olduğunu da sakın unutma. Sen benim için çok önemlisin Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Daha dikkatli ol” dediği öğrenildi.

Haftalardır sarı kart sınırında olmasına rağmen,mücadeleci kimliğinden hiç ödün vermediği gözlenen tecrübeli oyuncu “Kendimimaça öyle kaptırıyorumki. Her şeyi unutuyorum. Aslında takımdaki herkes beni gibi. Bir an evvel gol atalımişi bitirelimistiyoruz. Ancak hocamhaklı kalanmaçlarda daha dikkatli olacağım” diye konuştu. İlk hedeflerinin ilk yarıyı zirvede bitirmek olduğunu ifade eden Bordo-Mavili oyuncu “Deplasmanda İstanbul BŞB ve evimizde Karabük ile oynayacağız. Bu maçları da kazanarak 42 puanla devreyi lider kapamak istiyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor