Serkan Balcı'dan çarpıcı açıklama

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Serkan Balcı, bu sezon iyi bir performans gösterdiğini belirterek, teknik direktör Şenol Güneş'in gelişinin bunda etkili olduğunu söyledi. Bordo-mavili takımda 34 lig maçının 30'un da forma giyen Serkan Balcı, bu yıl iyi

Serkan Balcı'dan çarpıcı açıklama

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Serkan Balcı, bu sezon iyi bir performans gösterdiğini belirterek, teknik direktör Şenol Güneş'in gelişinin bunda etkili olduğunu söyledi. 

Bordo-mavili takımda 34 lig maçının 30'un da forma giyen Serkan Balcı, bu yıl iyi bir performans gösterdiğini ifade ederek, ''Şenol hoca geldikten sonra performansım daha da çok arttı. Bu güven meselesi. Hoca sana o güveni veriyorsa sende karşılığını verebiliyorsan tedirgin olmuyorsun rahat davranıyorsun'' dedi. 

Rahatlığın futbolda çok önemli olduğunu ifade eden Serkan Balcı, şöyle devam etti:
     ''Ben de bu rahatlığı sergilediğime inanıyorum. Hocam nerde görev verirse, hedefim sadece oynamak. İstediği kadar para versinler oynamamak ondan daha beter. Çünkü para önemli değil benim için oynamak önemli. İnşallah öbür sezon daha çok üstüne katıp Trabzonspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım.'' 

Gelecek sezon sonunda kontratının biteceğini kaydeden Balcı, Trabzonspor'da mutlu olduğunu ve iyi performansını sürdürerek takımda kalıcı olmak istediğini kaydetti. 

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak kapadıklarını anımsatan Serkan Balcı, ''İnşallah gelecek yıl hedeflediğim lig şampiyonluğunu alırız. Tüm camianın beklentisini biliyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor