Şeref tribününde ne oldu

İnönü'de yaşanan meydan muharebesinin aktörlerinden Antrenörler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban, yaşanan olayları anlattı.İşte Balaban'ın ağzından dün akşam İnönü Stadı'nın VIP tribünü: Gol olunca hem ben hem Şenol Güneş hem de öndeki kızı

Şeref tribününde ne oldu

İnönü'de yaşanan meydan muharebesinin aktörlerinden Antrenörler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban, yaşanan olayları anlattı.

İşte Balaban'ın ağzından dün akşam İnönü Stadı'nın VIP tribünü: Gol olunca hem ben hem Şenol Güneş hem de öndeki kızım ve yeğenim gol sevinciyle ayağa kalktık. Ancak anında oturduk. Bu sırada ismini hatırlayamadığım Beşiktaşlı tanınmış bir yönetici ayağa kalkıp, 'Oturun lan aşağı' diye bağırınca ben hemen oturdum.

BU sırada üstten bana yumruk atmaya çalıştılar. Ancak bana yumruk isabet etmedi. Aynı anda Şenol Güneş'e 'U' şeklindeki bir grup ağır küfürler edip tehdit ettiler. Şenol Hoca ayağa kalkıp onlardan özür diledi. O grup özür üzerine sakinleşip geri çekildiler. Ben o gerginlik üzerine kızım ve yeğeni alıp dışarı çıkmak için polisten yardım istedim. Aynı yönetici anlamsız bir şekilde bağırmaya başladı. Ayrı grup yeniden hiddetlendi.  'Ayıp ediyorsunuz. Ben sadece çocuğumu almaya çalışıyorum' dedim. Bunun üzerine diğer Beşiktaşlı yönetici araya girip özür diledi ve olay sakinleşti.

Sadri Şener  özür diledi

BAŞKAN Sadri Şener maçtan sonra Beşiktaş camiasından özür diledi. Şener şöyle konuştu: Bazı kişiler üstüne vazife alıp, diğer kişileri susturmaya çalışıyor. Ben de Beşiktaşlı olsaydım, ben de reaksiyon gösterebilirdim. Şenol hocaya sataşma oldu. Herkes birbirine bir şeyler söyledi. Bizden taraf bir durum varsa tekrar özür diliyorum. Şeref tribününde bir itiş kalkış oldu. Sonra ben gittim camia adına özür diledim.

GÜNEŞ DE HAKLIYDI

ŞENOL hoca dışarı çıkarken, onunla ilgili oldu. Sakinleştirmeye çalıştık hocayı, sakinleşti soyunma odasına gitti. O da haklıydı. Beşiktaş'a karşı 10 kişiyle galip gelmek kolay değil. Zoru başardı, sevinmesi doğaldır. Beşiktaş camiası bizim çok sevdiğimiz bir camiadır. Bir hatamız olduysa kusura bakmasınlar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor