Serdar Gürler Türkiye yolunda

Trabzonspor'un eski futbolcusu yeniden Türkiye'ye dönebilir

Serdar Gürler Türkiye yolunda

Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı iki maçtan 4 puan çıkaran ve sezonu Avrupa potasında tamamlamayı hedefleyen Göztepe, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ligin ilk yarısında 7 gol, 2 asistlik performansıyla yıldızlaşan Yasin Öztekin’in takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılılar, bu bölge için sezon başında İspanyol ekibi Huesca’nın yolunu tutan Serdar Gürler’i listesinin en üst sırasına yazdı.

Formüller masada

İspanya La Liga’da fazla forma şansı bulamayan 28 yaşındaki futbolcu için Huesca ile görüşmelere başlayan İzmir temsilcisi, bonservis pazarlıklarına başladı. Ancak Göz Göz’ün olası bir anlaşmazlık durumunda kiralama formülünü de devreye sokacağı kaydedildi. Öte yandan Göztepe’nin bu bölge için Trabzonspor’da satış listesine konan Olcay Şahan için de girişimlere başladığı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor