Sercan Bursa'nın yolunu tuttu!

Alınan bilgiye göre, dünden beri menajeri Engin Kırkpınar ile birlikte Rusya'da lokomotif Moskova kulübü yetkilileriyle görüşen Sercan, anlaşma sağlanamayınca Bursa'nın yolunu tuttu. Bursaspor Kulübünün “Olur” verdiği transfer görüşmelerinin bir menajerli

Sercan Bursa'nın yolunu tuttu!

Alınan bilgiye göre, dünden beri menajeri Engin Kırkpınar ile birlikte Rusya'da lokomotif Moskova kulübü yetkilileriyle görüşen Sercan, anlaşma sağlanamayınca Bursa'nın yolunu tuttu.

 

Bursaspor Kulübünün “Olur” verdiği transfer görüşmelerinin bir menajerlik şirketinin daha sonra devreye girmesiyle tıkandığı, 2 gündür süren yoğun temasların anlaşmazlıkla sonuçlandığı öğrenildi.

 

Lokomotif Moskova ile anlaşma sağlayamayan Sercan Yıldırım, Bursaspor formasını giymeye devam edecek.

 

OKAN YILMAZ DA MARSİLYA'DAN DÖNMÜŞTÜ

Bursaspor forması altında iki kez “Süper Lig Gol Kralı” olan Okan Yılmaz da Sercan Yıldırım gibi başarısız bir transfer serüveni yaşamıştı.

 

Yurtiçi ve yurtdışında birçok kulüpten transfser teklifleri alan Okan Yılmaz, 2003-2004 sezonunda daha önce ön protokol imzaladığı Fransız Marsilya Kulübü ile resmi sözleşme imzalamak üzere bu ülkeye gitmiş, ancak anlaşma sağlayamadan geri dönmüştü.

 

NEYMAN: TRANSFER OLMAZSA GELİR FORMASINI GİYER

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman dün yaptığı açıklamada Sercan'ın transferinde bir pürüz çıktığını duyduklarını ancak kesinleşen herhangi bir şey olmadığını dile getirmişti. Bu transferde iki kulübün arasında anlaşmanın sağlandığını belirten Nayman, "Transferde bir pürüzün çıktığını duyduk ama henüz kesinleşen bir şey yok. Bu pürüz de oyuncunun menajeriyle ilgili, kulüpler arasında bir şey değil" ifadelerini kullanmıştı.

 

Nayman, olası bir pürüz durumunda genç oyuncunun yeniden Bursaspor'a döneceğini ifade ederek, "Olacak diye bir şey de yok. Sercan Yıldırım bizim oyuncumuz. Transferi gerçekleşmezse de gelir formasını giyer maçlara çıkar gollerini de atar" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor