Sercan bavulunu topladı ve gitti!

Aeroflot Havayolları’na ait bir uçakla akşam saatlerinde Moskova’ya giden Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Yıldırım, “Sakatlığım nedeniyle kadro dışı bırakıldım. İzin aldığım için yurt dışına tatile gidiyorum

Sercan bavulunu topladı ve gitti!

Aeroflot Havayolları’na ait bir uçakla akşam saatlerinde Moskova’ya giden Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Yıldırım, “Sakatlığım nedeniyle kadro dışı bırakıldım. İzin aldığım için yurt dışına tatile gidiyorum” dedi.

 

BURSASPOR'DA SERCAN YILDIRIM'IN KEHANETİ TUTTU

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sakatlığı nedeniyle Bucaspor maçı kadrosuna alınmayan Sercan Yıldırım'ın, Twitter'dan tahmin ettiği maç skoru tuttu.

 

Karşılaşmanın skorunu 2-0 olarak söyleyen Sercan'ın kehaneti de böylelikle gerçekleşmiş oldu. Sercan, maç sonrası da Twitter sayfasında "gol dedim" diyerek sevincini hayranlarıyla paylaşmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor