Şenol Güneş'ten son uyarılar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu lig yarışı öncesi ilk ciddi sınavını kupa'da Manisaspor karşısında verecek olan takımına uyarılarda bulundu. Deneyimli teknik adam, ligin ilk yarısında tek yenilgi aldıkları rakipleri karşısında oyuncularınd

Şenol Güneş'ten son uyarılar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu lig yarışı öncesi ilk ciddi sınavını kupa'da Manisaspor karşısında verecek olan takımına uyarılarda bulundu. Deneyimli teknik adam, ligin ilk yarısında tek yenilgi aldıkları rakipleri karşısında oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi saha ve seyircisi önünde Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor. Zorlu maç öncesi dış dünyaya kapılarını kapatan bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, Ligin ilk yarısında tek yenilgi aldıkları rakibi karşısında işi sıkı tutuyor. Deneyimli çalıştırıcı Süper Lig'in 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup oldukları Manisaspor maçını oyuncularına hatırlattı.

 

Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, Manisaspor'un kendilerine ters gelen bir ekip olduğunu belirterek, bu durumu kırmaları gerektiğini belirtti.

 

"Manisaspor maçı bizim açımızdan hem kupa, hem de lig için ciddi bir sınav niteliğinde" olacak diyen deneyimli teknik adamın, "Manisaspor iyi oyunculardan kurulu bir takım. Bizi zorlayan, ters gelen bir ekip. Bu sezon tek yenilgi aldığımız rakip ile kupada oynayacağız. Rakibimiz ile oynadığımız ilk maçta yaptığımız hatalardan ders çıkartıp ligde yolumuza devam ettik. Saha da herkesin bir biriyle yardımlaşmasını istiyorum. Hiç kimsenin yeri garanti değil. Kim istekli ve arzulu oynarsa forma giyer" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler