Şenol Güneş'ten ilk açıklama

Trabzonspor’un başarılı Teknik Adamı Şenol Güneş, Bucaspor maçından sonra açıklama yaptı. Güneş, “"Lidersiniz ve liderlik maçı oynuyorsunuz bunun için rakip sizden puan almak için her şeyini ortaya koyuyor. Sizde buna göre oynamalısınız. Aslında iyi başla

Şenol Güneş'ten ilk açıklama

Trabzonspor’un başarılı Teknik Adamı Şenol Güneş, Bucaspor maçından sonra açıklama yaptı. Güneş, “

"Lidersiniz ve liderlik maçı oynuyorsunuz bunun için rakip sizden puan almak için her şeyini ortaya koyuyor. Sizde buna göre oynamalısınız. Aslında iyi başladık iyi pozisyonlar bulduk ama Bucaspor dirençli oyun ortaya koydu. Orta sahada konsantrasyonumuz bozuldu ve pas hataları yaptık, top hakimi zorlaştı ama sonra tekrar oyuna hakim olduk.."

"Yattara bugün iyi üretti ve etkiliydi Jaja beklediğimin altındaydı. Cale, bence sahanın en iyisiydi ve çok çalıştı. Beklenti çok büyük, güzel futbol, iyi skor ve maçları kazanmak bir çok beklenti var ve buda baskı yaratıyor. Daha iyi skorda olabilirdi ama bu futbol yapabildiğini yapcaksın."

"İç saha ve dış saha farketmez kazanmak istiyorsan her yerde sen oynayacaksın ve rakibinden iyi olacaksın. Yapamadığımız şeyler oldu ve bunlar oyunun kilitlenmesine sebeb oldu. İstediğin hedefe ulaşmak için çok çalışmalısın ve yakaladığın fırsatları değerlendirmelisin.."

Basın Toplantısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bucaspor karşısında kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Güneş, 2-0 galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sahalarında kazanmaları gereken bir karşılaşmayı oynadıklarını belirterek, "O niyet ve iştah ile maça başladık. İlk dakikadan itibaren pozisyonlar bulduk ve golü de attık" dedi.

Ancak daha sonra rakibin de iyi paslar yapıp hücuma çıktığını ifade eden Güneş, "Top kayıpları da olunca gol şansları verdik. Daha sonra kontrollü oynamaya çalıştık ve başarılı olduk. Bir penaltı golü de bularak maçtan galibiyetle ayrıldık. Böylesine bir maçta kazanmak önemliydi. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'un lider olmasının herkesi beklenti içine soktuğunu anlatan Güneş, şunları söyledi:

"Çok farklı galip gelmemiz ve çok iyi oynamamız, rakibe şans vermememiz bekleniyor. Bu her maçta olmaz. Bu beklenti baskıya ve güvensizliğe neden olur. Artık günümüzde hiçbir rakip 'gel sen gol at direnmeyeceğiz' demiyor. Önemli olan takım disiplini. Beni bu akşam en çok memnun eden Cale'nin mükemmel oynamasıydı. Çünkü çok eleştirilen bir oyuncuydu."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor