Şenol Güneş'in tatlı sıkıntısı

Bucaspor karşılaşmasının ardından Trabzonspor'da teknik heyeti son dönemin en zorlu tercihleri bekliyor... Şenol Güneş, özellikle orta alanda kafa karışıklığı yaşıyor.Sarı kart cezalısı Burak Yılmaz’ın yokluğunda ilk 11’de şans bulan ve hayli iyi değerlen

Şenol Güneş'in tatlı sıkıntısı

Bucaspor karşılaşmasının ardından Trabzonspor'da teknik heyeti son dönemin en zorlu tercihleri bekliyor... Şenol Güneş, özellikle orta alanda kafa karışıklığı yaşıyor.

Sarı kart cezalısı Burak Yılmaz’ın yokluğunda ilk 11’de şans bulan ve hayli iyi değerlendiren İbrahima Yattara’nın formu, “Hangisi oynayacak?” sorusunu akıllara getiriyor. Güneş’in Burak Yılmaz’a öncelik vereceği konuşulsa da, Gineli’yi de bu başarılı oyunundan sonra küstürmek istemiyor. Bir diğer forma savaşı da Alanzinho ile Engin arasında. Genel olarak birbirlerinin yerine değişerek oynayan ikilinin performansı Güneş’in yakın takibinde olacak, son karar ise maç gününde kesinlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor