Şenol Güneş'in liderlik keyfi

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlamasına rağmen ikinci yarıya sıkıntılı başlayan Trabzonspor, deplasmanda elde ettiği Sivas spor galibiyeti ile rahat bir nefes aldı. Bordo-mavili takım zirve yarışına ilk yarıda elde ettiği avantajlar

Şenol Güneş'in liderlik keyfi

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlamasına rağmen ikinci yarıya sıkıntılı başlayan Trabzonspor, deplasmanda elde ettiği Sivas spor galibiyeti ile rahat bir nefes aldı. Bordo-mavili takım zirve yarışına ilk yarıda elde ettiği avantajları yitirerek sürdürse de liderlik koltuğunu korumasını bildi. Şenol Güneş'in takımı Trabzonspor bu sezon ligde oynadığı maçların 21 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 44 gole karşılık ise kalesinde 15 gol gördü. Ligde 47

puan toplayan bordo-mavili takım ilk sırada yer alıyor.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon itibari ile yüzde 66'lik bir başarı grafiği yakalayarak zirvede yer aldı. Güneş yönetimindeki Trabzonspor 21 haftanın 12. haftasını lider olarak tamamlamayı başararak bu sezon liderlik koltuğunda en fazla kalan takım oldu.

 

Trabzonspor'dan sonra ligde 8 hafta Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor liderlik koltuğuna oturan takım olurken ligin ilk haftasında ise Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe liderlik koltuğuna oturdu.

Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam ve Aykut Kocaman liderlik koltuğuna oturan teknik adamlar oldu. Bu sezon 3 teknik adam dışında liderlik koltuğuna oturan bir başka isim olmadı.

 

Bu sezon Liderlik koltuğun oturan takımlar ve teknik adamlar ise şöyle

 

1. Hafta: Fenerbahçe - Aykut Kocaman

2. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

3. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

4. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

5. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

6. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

7. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

8. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

9. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

10. Hafta: Bursaspor - Ertuğrul Sağlam

11. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

12. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

13. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

14. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

15. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

16. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

17. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

18. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

19. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş,

20. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

21. Hafta: Trabzonspor - Şenol Güneş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor