Şenol Güneş'in imha planı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Manisaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş rakibi yıkacak imha timini hazırlıyor.Lig'de en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Bursaspor'un 2 puan önünde lider durumda bulunan Trabzonspor, 21 Şu

Şenol Güneş'in imha planı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Manisaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş rakibi yıkacak imha timini hazırlıyor.

Lig'de en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Bursaspor'un 2 puan önünde lider durumda bulunan Trabzonspor, 21 Şubat Pazartesi günü Manisa spor ile oynayacağı maça kilitlenirken, teknik direktör Şenol Güneş ise deplasmanda 3 sezondur sıkıntı yaşadığı rakibine sürpriz hazırlıyor. Geçen hafta Sivaspor'u yenerek tekrar çıkışa geçip moral bulan bordo-mavililer, bu kez güçlü rakibi karşısında puan kaybetmeden liderliğini sürdürmeye çalışacak.
Manisaspor'u yardımcılarıyla birlikte mercek altına alan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda rakibin eksik yönlerini ve nerelerde hata yapabilecekleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Zorlu deplasmanda görev vereceği isimleri belirlemeye çalışan deneyimli teknik adam, Engin Baytar'ın yokluğunda orta sahada ve kanatlarda değişik versiyonlar üzerinde duruyor.
Savunmanın sağında da Mustafa Yumlu'yla Simpson'ın etkili akınlarını azaltmayı isteyen deneyimli teknik adam, Serkan, Selçuk ve Colman'da orta sahada hakimiyeti ele almak istiyor. Yapılan hazırlıklarda değişik isimleri değişik bölgelerde deneyen Güneş, son yapılan antrenmanda ise orta sahada Selçuk, Ceyhun ve Colman'ı denerken sağ tarafta ise yine Serkan'a görev verdi. Sol kanatta cezası sona eren Cale'ye forma verecek olan Güneş, bu oyuncunun zaman zaman savunmadan çıkışlarından kaynaklanan açıkları
ise Colman'ın mücadele gücüyle kapatmayı planlıyor.
Güneş, son haftalarda performansında düşüş yaşanan Umut Bulut'a ise yine ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Pawel Brozek'in tam olarak hazır olmaması nedeniyle Güneş'in hücumda yine Umut, Burak ve Jaja üçlüsüne şans vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor