Şenol Güneş'in 5 büyük keyfi

Güneş'in 5 keyfi Trabzon'un hocası Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde yaşadığı sıkıntılardan tamamen arındı. Deneyimli hoca artık geleceğe umutla bakıyor, tüm oyuncularının hazır olması sebebiyle ilk 11 oluşturmakta dahi zorlanıyor. 1-Sözleşme

Şenol Güneş'in 5 büyük keyfi

Güneş'in 5 keyfi Trabzon'un hocası Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde yaşadığı sıkıntılardan tamamen arındı. Deneyimli hoca artık geleceğe umutla bakıyor, tüm oyuncularının hazır olması sebebiyle ilk 11 oluşturmakta dahi zorlanıyor. 1-Sözleşme değil futbol Yönetim, resmi siteden bilgilendirme yaptı. Metnin içeriğinde Selçuk ile Ceyhun da vardı. Yönetim, Ceyhun için, “Opsiyonu bizde”, Selçuk içinse, “Bordo-Mavili formayı giymeyi sürdüreceğine inanıyoruz” diye yazdı. İlk kez yönetimin böyle bir bilgilendirmede bulunması, mukavele uzatmanın bir belgesi olarak kabul edildi. Konunun buraya gelmesi en çok teknik heyetin yüzünü güldürdü.

2-Seçim değil futbol Aralık’taki kongrenin havasına erken girilmesi teknik heyeti endişelendirdi. Şenol Güneş, futbolun ikinci plana itilmesini hiç istemiyordu. Trabzonspor’da futbol öne çıktı, kongre etkisi azaldı. Bunda yönetimin ve adaylığı düşünenlerin etkisi önemli. Her şeye rağmen Güneş’in ekibine, “Futbolu düşünün” telkinlerinin sürmesine, kesin gözüyle bakılıyor.

3-Artık rakip seçmiyor Bordo-Mavililer’in en büyük sorunu maç seçmesiydi. Geçmişte şampiyonluk bile kaçmıştı... Beşiktaş maçının ardından Trabzon, Kasımpaşa önünde önemli bir adım attı. Daha önce galip geldiği büyük maçların ardından hep şok sonuçlar alan Bordo-Mavililer, Beşiktaş zaferini Kasımpaşa önünde yaptığı şovla süsledi. Şenol Güneş de bundan övgüyle bahsetti.

4-Sakatlardan iyi haber Sakat oyuncular takımda ciddi sıkıntı yaratmıştı. Fakat Glowacki iyileşti, Engin Gençlerbirliği sınavına hazır duruma geliyor, Tayfun’da da pozitif gelişmeler var. Tüm bunlara ek olarak edeki isimleri artırmak için devre arasında da kesenin ağzının açılması bekleniyor. Glowacki’nin yokluğunda şansını iyi kullanan Mustafa’nın kazanımı da yeni bir transfer niteliğinde.

5-Forvet hattı çok formda Güneş, Kasımpaşa maçı öncesi hücum hattı konusunda biraz tedirgindi. Zira formda Teofilo cezalı, Umut da moralsizdi. Jaja’nın da maç eksiği söz konusuydu. Ancak 7 gollü galibiyet çok şeyi değiştirdi. 2 gol atan Umut yeniden doğdu, Burak da göz doldurdu. Jaja ise sonradan oyuna girip skora 2 golle katkı yaparak Alanzinho ile birlikte siftah sevinci yaşamayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor