Şenol Güneş'i heyecan sardı

GÜNEŞ'İN GÜNEY KORE HEYECANI Trabzon'da 9 Şubat'ta Türkiye ile Güney Kore Milli takımları arasında oynanacak olan hazırlık maçı için geri sayım sürerken, teknik direktör Şenol Güneş de farklı bir heyecan yaşıyor. Güney Kore'nin FC Seoul takımında 3 yıl gö

Şenol Güneş'i heyecan sardı

GÜNEŞ'İN GÜNEY KORE HEYECANI

Trabzon'da 9 Şubat'ta Türkiye ile Güney Kore Milli takımları arasında oynanacak olan hazırlık maçı için geri sayım sürerken, teknik direktör Şenol Güneş de farklı bir heyecan yaşıyor. Güney Kore'nin FC Seoul takımında 3 yıl görev yapan Güneş, hazırlık maçında eski dostlarıyla hasret gidermeyi amaçlıyor. Güneş, maçın Trabzon'da oynanacak olmasının çok mutluluk verici olduğunu belirterek, "Trabzon halkı milli takıma her zaman gereken desteği vermiştir. Bu maçta ise her iki takımada destek verileceğine inanıyorum. Kardeş ülkemiz Güney Kore'yi Trabzon'da en iyi şekilde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor