Şenol Güneş'e tarihi jest

A Milli Futbol Takımı’na tarihinin en büyük başarısını kazandıran Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş için tarihi bir jest hazırlığı yapılıyor.Ay-Yıldızlılar’ı Güney Kore ile Japonya’nın ortaklaşa düzenlediği 2002 Dünya Kupası Finalleri’ne taşıyan, t

Şenol Güneş'e tarihi jest

A Milli Futbol Takımı’na tarihinin en büyük başarısını kazandıran Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş için tarihi bir jest hazırlığı yapılıyor.

Ay-Yıldızlılar’ı Güney Kore ile Japonya’nın ortaklaşa düzenlediği 2002 Dünya Kupası Finalleri’ne taşıyan, turnuvada ise eşi benzeri görülmemiş bir başarının altına imza atıp Ay-Yıldızlılar’a 3.’lük apoleti taktıran Şenol Güneş için Türkiye ile Güney Kore arasında özel maç organize edildi. Futbol Federasyonu yetkililerinin girişimleriyle organize edilen özel karşılaşmanın, 9 Şubat’ta, Trabzon Avni Aker Stadı’nda oynanacağı öğrenildi. Mahmut Özgener başkanlığındaki federasyonun, A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde sert eleştirilere maruz kalan Güneş’e vefa borcunun ödenmesi için rakip olarak Güney Kore’yi, adres olarak ise Trabzon’u seçtiği öğrenildi.

Kore’de de çalışmıştı

Güneş, A Milli Takım’la yollarını ayırdıktan sonra bir süre takım çalıştırmamış, ardından ise Güney Kore’ye giderek, FC Seul’un başına geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler