Şenol Güneş'e organik TS yorganı

İstanbul Yorgan ve Hallaç Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Trabzonlu Nazmi İnce, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kızı Hira için Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı’ya özel organik yorgan hediye etti.40 yıldır İstanbul’da esnaflık yaptığını bel

Şenol Güneş'e organik TS yorganı

İstanbul Yorgan ve Hallaç Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Trabzonlu Nazmi İnce, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kızı Hira için Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı’ya özel organik yorgan hediye etti.

40 yıldır İstanbul’da esnaflık yaptığını belirten İnce, Teknik Direktör Şenol Güneş’e yarın ki Galatasaray maçında başarılar dileyerek kendisine üzerinde “Trabzon’un Güneş’i 61” işlemeli yüzde yüz organik pamuk yorgan hediye etti. İnce, daha sonra başarılı oyuncu Serkan Balcı ile bir araya gelerek kızı Hira için kendi ürettiği organik yorganı verdi.

Aldıkları hediyelerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Teknik Direktör Şenol Güneş, İnce’ye teşekkür etti. Görüşmenin sonunda Güneş, İnce, Serkan ve Kaptan Yattara birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor