Şenol Güneş'e iki ödül birden

Ajansspor.com’un Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının yıldızlarını belirlemek için düzenlediği “LİGİN YILDIZLARI” oylamasına damgasını vuran Trabzonspor futbol takımı ile bordo mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, ödüllerini teslim aldı. Bordo mavili

Şenol Güneş'e iki ödül birden

Ajansspor.com’un Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının yıldızlarını belirlemek için düzenlediği “LİGİN YILDIZLARI” oylamasına damgasını vuran Trabzonspor futbol takımı ile bordo mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, ödüllerini teslim aldı. Bordo mavili ekibin kazandığı iki ödülü de, deneyimli teknik adam teslim aldı.

Ajansspor.com Haber Müdürü Sezgin Can, Ajansspor kullanıcılarının yüksek katılımı ile gerçekleşen oylamada bordo mavili takımın kazandığı iki ödülü, teknik direktör Şenol Güneş’e teslim etti. Ligde oynayacakları zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde Ajansspor.com ekibini ağırlayan Güneş, takımı ve kendisini "ilk yarının altınları" arasına girmesinin gururunu yaşadı.

-GÜNEŞ, İKİ ÖDÜLÜ BİRDEN TESLİM ALDI-

Ligin ilk devresinin en iyi teknik direktörü ödülünü kazanan usta teknik adam, ligin ilk devresinin en iyi takımı seçilen Trabzonspor’un ödülünü de takımı adına teslim alırken, kendilerini bu ödüllere layık gören Ajansspor.com kullanıcılarına teşekkür etti.

Sporseverlerin oylarının, doğruları yaptıklarının ispatı olduğunu belirten Güneş, bu yolda ilerlemeye devam edeceklerini kaydetti.

-ŞENOL GÜNEŞ’TEN AJANSSPOR.COM KULLANICILARINA TEŞEKKÜR..-

Fenerbahçe maçı öncesindeki yoğun programında Ajansspor ekibine zaman ayırarak ödül hakkında açıklamalar yapan Güneş, tüm sporseverlere teşekkür ederken;

“Öncelikle Ajansspor.com’u tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Katılımda bulunup, zahmet edip bizi bu ödüle layık gören herkese de teşekkürlerimi sunuyorum. Önemli olan ödül almak değil, ödüle layık olmaktır. Doğru işler yapmak çok önemli. Biz sporseverlerin eleştirilerine her zaman açığız. Çünkü sonuçta kamuoyunun memnuniyetini sağlamamız gereken bir iş yapıyoruz. Bu anlamda her kesimden kitlenin katılım gösterdiği bir oylama sonucunda ödül almak bizi memnun ediyor, yaptığımız işte mesafe aldığımızı, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.. Biz bu yolda devam edeceğiz, bu konuda her türlü eleştiriye de daha dikkatli bakacağız” dedi.

Yaptıkları işte insanın bazen başarılı, bazen de başarısız olabileceğini ifade eden Güneş sözlerini şöyle tamamladı;

“Ancak ne olursa olsun, insanın yalnız kaldığı zaman bazı duyguları yaşaması çok önemli.. Bazen yalnız olduğunuzu düşünseniz bile yüreğinizde umut, sevgi ve sahiplenme duygusunu hissediyorsanız yalnız değilsinizdir. Yalnız kalmadığınızı görmek güzel bir şey. Her zaman söylerim; kalabalıkta yalnız kalabilmek, yalnızken kalabalıkta olduğunu hissedebilmek çok önemlidir. Biz de şuan bunu yaşıyoruz. Doğrularımızın benimsenmiş olduğunu görmek bizi memnun ediyor. A Milli Takım’dan ayrıldığımda da sokağa çıkınca saygı görüyordum. Demek ki yanlış bir iş yapmadım. Halkla aynı düşünceyi sağlayabilmek, o elektriği yakalayabilmek ve bunu daha da yukarı taşımak önemli. Bu ödülün bunu gösterdiğine inanıyorum ve sporseverlere tekrar teşekkür ediyorum”.

Bizler de Haber61.net olarak Sayın Güneş’e  kazandıkları ödül için kendisini ve ekibini tebrik ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor