Şenol Güneş'e ayakkabıyı kim attı!

Beşiktaş-Trabzon maçında protokol tribünündeki olayları ateşleyen esrarengiz taraftar, “Ben o ayakkabıyı gole sevinen Trabzonlulara attım. Şenol Hoca’ya gelmesine çok üzüldüm. Yine olsa yine yaparım” dedi.BEŞİKTAŞ-Trabzonspor maçının 88. dakikasında Burak

Şenol Güneş'e ayakkabıyı kim attı!

Beşiktaş-Trabzon maçında protokol tribünündeki olayları ateşleyen esrarengiz taraftar, “Ben o ayakkabıyı gole sevinen Trabzonlulara attım. Şenol Hoca’ya gelmesine çok üzüldüm. Yine olsa yine yaparım” dedi.

BEŞİKTAŞ-Trabzonspor maçının 88. dakikasında Burak’ın attığı galibiyet golü sonrası Fiyapı İnönü Stadı’nda çıkan olaylar hala konuşuluyor. Protokol tribününün bir anda karışmasına neden olan arbedede bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş’e bir kadın ayakkabısı fırlatıldı. Iraklı gazeteci Muntazar El Zeydi’nin ABD Başkanı George Bush’a attığı ayakkabıyı hatırlatan olayın arkasından ise sürpriz bir isim çıktı.

Ayakkabıyı fırlatan Menekşe Güngör isimli fotomodeldi. Genç kadın facebook’da ortaya çıkarak, “O ayakkabıları ben attım” dedi. Biz de Güngör ile bu ilginç eylemini konuştuk...

Gole fazla sevindiler

-  Neden ayakkabılarınızı fırlattınız?

Ben o ayakkabıyı Trabzonsporlulara fırlatttım. Şenol Hoca’ya fırlatmadım.

Protokol tribününün içindeki Trabzonlular golden sonra fazla sevindiler.

-  Peki protokol tribününe nasıl girdiniz?

Aslında maçı numaralıda izliyordum. Orada arkadaşlarım vardı. Sadece 10 dakikalılığna girdim şeref tribününe. Ayakkabıyı fırlattığımda ortalık gergindi zaten.

Küfür de ederim

-  O anda ayakkabı fırlatmak nereden aklınıza geldi?

Beşiktaşlıların içinde Trabzonlular nasıl bağırır? Öyle bir şey yok! Yanımdakiler çok fazla tepki gösterdiler. Ben de kendimi kaybettim.

-  Şenol Güneş size bir şey dedi mi?

Hatırlamıyorum. Ama Şenol Güneş’e denk gelmesine çok üzüldüm. Ben ona değil Trabzonsporlulara attım çünkü o ayakkabıyı. O çok değerli biri.

-  Bir kadın olarak bu davranışınızı doğru buluyor musunuz?

Tabii ki hayır. O an kendimi kaybettim. Maçlarda bazen küfür ederim. Kapalıda izlersem küfür ederim ama numaralıda etmem.

-  Polisin elinden nasıl kurtuldunuz?

Bana hiç kimse bir şey yapmadı. Çok da iyi davrandılar. Biraz içeride tutup sonra da kalabalık dağıldıktan sonra serbest bıraktılar.

-  Herhangi bir işlem yapmadılar mı size?

Bilmiyorum. Hatırlamıyorum.

-  Pişman mısınız?

Pişman değilim. Keşke Şenol Güneş yerine, o taraftarların kafasına gelseydi. Yine olsa yine yaparım.

Kendi stadımızda misafir gibiydik

BEŞİKTAŞLI yöneticilerden Hakan Aksoy, “Protokol tribününün 4’te 3’ü Trabzonluydu. İnönü Stadı’nda deplasmanda gibiydik. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bu biletleri nasıl veriyor, bu nasıl iş, anlamadım” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, “Fi Yapı İnönü Stadı’nın protokol tribününün kapasitesi 70. Bu koltuklardan 25’i Futbol Federasyonu’na, 20’si ev sahibi, 15’i konuk takıma ayrılıyor. Kalan 10 koltuğu Trabzonlular bizden istedi. Biz de verdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler