Şenol Güneş yarışa devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de, ilk yarının flaş takımı Trabzonspor, yeni yıla kötü başlangıç yaptı ve rakipleriyle açtığı puan farkını koruyamadı. Ligin ilk yarısındaki 17 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 9 puan kaybeden bordo-mavililer, 2

Şenol Güneş yarışa devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de, ilk yarının flaş takımı Trabzonspor, yeni yıla kötü başlangıç yaptı ve rakipleriyle açtığı puan farkını koruyamadı.

Ligin ilk yarısındaki 17 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 9 puan kaybeden bordo-mavililer, 2011 yılında Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor beraberliği ve Fenerbahçe yenilgisiyle 3 maçta 7 puan yitirdi ve zirve yarışında yara aldı.

Ligin 11. haftasında Bursaspor'un 1 puan önüne geçerek liderliği eline alan bordo-mavililerin, rakibiyle 5'e kadar çıkardığı puan farkı 9 hafta sonra eşitlendi. Ligin ilk yarısını Fenerbahçe'nin 9 puan önünde bitiren Karadeniz ekibinin rakibiyle puan farkı da 2'ye kadar düştü.

Karadeniz ekibi, yeni yılda Beşiktaş'a da deplasmanda 2-1 kaybederek, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da gruplardan çıkamayarak elendi.

YENİ TRANSFERLER KAYIP

Trabzonspor'da devre arasında kadroya katılan yeni transferler Medical Park Antalyaspor maçında da forma şansı bulamadılar. Piotr Brozek ve Mehmet Çakır 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken, yedek kulübesinde oturtulan Pawel Brozek ise son 3 dakikada oyuna girdi.

Güneş, Piotr Brozek'in hasta olduğu için kadroya alınmadığını belirterek, ''Pawel iyi durumdaydı. Bu maçta onu oynatmaya çalıştık, ama ilk 11 de oynayan oyuncular gayet iyiydi. Pawel'i oyunun gidişine göre sokacaktım, ama Umut ve Burak maça asıldılar netice almak için. Her an bir gol gelebilir diye bekledim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor