Şenol Güneş terapi uyguluyor

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaşanan puan kayıplarına dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kurmaylarıyla bu sorunu çözmek için toplantılar yaparken oyuncularına ise terapi uyguluyor.Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasından kendi saha ve s

Şenol Güneş terapi uyguluyor

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaşanan puan kayıplarına dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kurmaylarıyla bu sorunu çözmek için toplantılar yaparken oyuncularına ise terapi uyguluyor.

Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasından kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor 3 haftalık bir aradan sonra yeniden taraftarı ile buluşacak. Ligin ikinci yarısına kendi sahasında kötü bir başlangıç yapan Bordo-mavili takım deplasmanda oynadığı Sivasspor ve Manisaspor maçlarından altın değerinde 6 puan çıkartarak zirvedeki yerini korudu. Dış sahada elde ettikleri puanları iç sahada almakta zorluk çeken Bordo-mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş sahalarında yaşadıkları sorun üzerinde duruyor.

İkinci yarıda sahasında henüz galibiyet ile tanışmayan Trabzonspor, Ankaragücü ve Medical Park Antalyaspor maçlarında bekleneni veremedi. Hüseyin Avni Aker'de oynanan futbol ve alınan sonuçlar üzerinde kurmaylarıyla toplantılar yapan Şenol Güneş, yaşadıklar sorunlar üzerinde duruyor. Taraftar baskısını göz önünde bulunduran deneyimli teknik adam, kritik Kayserispor maçında puan kaybı yaşamama adına, futbolcularını psikolojik olarak bu zorlu maça hazırlıyor.

Yaptığı toplantılarda oyuncularına stres yapmamaları konusunda uyarılarda bulunan Güneş, "Taraftarımız bizden başarı bekliyor. Uzun yılların vermiş olduğu bir istek ve arzu var. Yaptığımız en ufak bir davranışa bile tepki gösterebiliyorlar. Bunlara takılıp kalmayın, siz saha da görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Her maçta olduğu gibi mücadelemizi verdikçe taraftar yanımızda olacaktır" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor