Şenol Güneş takipte!

 Transfer çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, forvet ve stoper mevkiine nokta koymaya çalışıyor. Dünya Kupası öncesi takımların hazırlık maçlarını yakına takibe alan deneyimli teknik adam 2 Haziran'daki Sırbistan-

Şenol Güneş takipte!

 
Transfer çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, forvet ve stoper mevkiine nokta koymaya çalışıyor. Dünya Kupası öncesi takımların hazırlık maçlarını yakına takibe alan deneyimli teknik adam 2 Haziran'daki Sırbistan-Polonya karşılaşmasını izleyeceği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam, Sırbistan'dan Panteliç'i, Polonya'dan ise stoper Glowacki'nin yanı sıra Brozek kardeşleri de izleyecek. Sol kanat oyuncusu Pavel Brozek'i gözlem altına alacak olan Güneş,forvet Piotr Brozek'i de yakından izleyerek not tutacak. Güneş'in izleyeceği 3 futbolcu da Wisla Krakov'da forma giyiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor