Şenol Güneş Ofspor'u ziyaret etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ilk yarısının son 2 haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçları kazanmak istediklerini söyledi. Dün İkinci Futbol Ligi takımlarından Akçabat Sebatspor'u ziyare

Şenol Güneş Ofspor'u ziyaret etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ilk yarısının son 2 haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Dün İkinci Futbol Ligi takımlarından Akçabat Sebatspor'u ziyaret eden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün de futbol danışmanı Ahmet Suat Özyazıcı ve kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu ile birlikte Ofspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Ofspor Kulübü Başkanı Ercan Saral ve teknik direktör Hasan Vezir ile bir süre sohbet ederek bölge takımlarının alt yapıları için büyük önem taşıdığını belirtti. Güneş ve Özyazıcı ziyaretin anısı olarak başkan Ercan Saral ve teknik direktör Hasan Vezir'e plaket takdim etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına Bordo-mavili takımın hafta sonun deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maça ilişkin açıklamalarda bulunan Güneş, kamuoyunun beklediği gibi kendilerinin de beklentisi taraftar olarak üstün olacakları maçta oyun ve skor üstünlüğü sağlamak istediklerini belirten Güneş, "Herkesin beklediği gibi kendi beklentilerinin de bu maçta taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı'nı dolduracağı yönünde. Böylesine bir ortamda oynanacak maçta rakiplerine karşı oyun ve skor üstünlüğü sağlamak istiyoruz. Ligin ilk yarısında kalan son 2 maçımızı da kazanmak istiyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor bir maç olacağını belirten Güneş, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı iyi bir takım. İyi hocaları ve futbolcuları var. Takım oyunu oynuyorlar. Çok zorlanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum ama kazanmak için herşeyimizi ortaya koyacağız. Umarım ki 3 puan ile bu maçtan ayrılırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor