Şenol Güneş moral depoluyor

Oyuncularıyla birebir ve toplu olarak görüşmeler yapan deneyimli teknik adam, Fenerbahçe karşısındaki isteksizliğinse nedenlerini araştırıyor. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe mağlubiyetle

Şenol Güneş moral depoluyor

Oyuncularıyla birebir ve toplu olarak görüşmeler yapan deneyimli teknik adam, Fenerbahçe karşısındaki isteksizliğinse nedenlerini araştırıyor.

 

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe mağlubiyetlerini, Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak unutturmak istiyor. Teknik Direktörü Şenol Güneş de bozuk olan moralleri düzeltmek için oyuncularıyla bire bir ve toplu görüşmeler yapıyor.

 

Özellikle Fenerbahçe maçında beklenenin altında performans sergilenmesi ve alınan 2-0 'lık mağlubiyetin oyuncuların üzerindeki etkisini yakından izleyen deneyimli teknik adam , oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde Fenerbahçe maçını unutmalarını ve Antalyaspor maçını galibiyetle kapatmaları gerektiğinin altını çizdi.

 

Güneş, oyuncularına yönelik yaptığı değerlendirmede, "Bizlerin bile kendimizden hiç beklemediği bir oyun sergiledik. Futbolun içinde bazen bu tür durumlarla karşılaşılabiliyor. Sizler sahada benim gözüm, kulağım ve ayağımsınız. Orta da bir sorun var ise bu sorumluluk bana ait. Bizim oyun tarzımız böyle değildi ama oldu. Rakip karşısında kötü oynadığımız doğru ama hiç biriniz kötü oyuncular değilsiniz. Kayıplardan dersler çıkartmalıyız ama o kayıplara asla takılıp kalmamalıyız.

 

Elimizde bir avantaj var ve bunu iyi kullanmak istiyorsak sadece Antalyaspor maçını nasıl kazanırız onu düşünmeliyiz.

Moral bozukluğu yaşamadan gerçek kişiliğimizi ortaya koymak durumunda olan bir takımız.Avantaj halen daha bizde. O yüzden bu ortamdan hep birlikte mücadele ederek çıkmalıyız" dediği öğrenildi.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ayrıca Fenerbahçe karşısında görülen isteksiz mücadelenin nedenlerini ise oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde de değerlendirmeye aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor