Şenol Güneş işine odaklandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu lig yarışının başlamasına kısa bir süre kala kurmaylarıyla birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki ofisinde planlar yapıyor.Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'n

Şenol Güneş işine odaklandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu lig yarışının başlamasına kısa bir süre kala kurmaylarıyla birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki ofisinde planlar yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk edecek olan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. İkinci yarının ilk maçına sürpriz bir sonuçla başlamak istemeyen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş ise işi sıkı tutuyor. Ocak ayının bordo-mavili takım için çok kritik geçeceğini düşünen deneyimli teknik adam zorlu yarış da olumsuz bir sonuç almama adına oyuncularını ikaz ederken toplantılar düzenleyerek yapmaları gereken hususlar üzerinde duruyor.

 

Şampiyonluğa odaklanan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ailesinin de yokluğunda kendisini Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki ofisine adeta hapsetti. Güneş, bura da zaman zaman kurmaylarıyla da bir araya gelerek ikinci yarıda izlenilecek yol haritası üzerinde duruyor. Lider takımın teknik direktörü olarak hedefe her geçen gün bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapan deneyimli teknik adam, özel bir gün olmaması durumunda gününün tamamını tesislerde geçiriyor.

GÜNEŞ: HER MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ikinci yarısına Ankaragücü sınavı ile başlayacaklarını belirterek, "Önümüzde Ankaragücü maçı var ama herkes Fenerbahçe maçını konuşuyor. Ama biz olaya öyle bakmıyoruz. Önce Ankaragücü, sonra Fenerbahçe maçı gelir. Her maç bizim için çok önemli. Maç ayrımı ve rakip ayrımı yapmıyoruz. Ocak ayının son günlerinde çok önemli maçlarımız var. Her maça ayrı ayrı önem verdiğimizi her fırsatta söylüyorum. Camia olarak bunun üstesinde gelebileceğimize inanıyorum" dedi.

 

FUTBOLCULARA PARA DOPİNGİ

Öte yandan dün Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, Ankaragücü maçı öncesi futbolcuların primlerini dağıtarak zorlu maç öncesi para dopingi yaptı. Maçın oynanmasına 3 gün kala Trabzon'a gelen Şener, bir takım temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere şehre gelirken yönetim kurulu ve teknik heyet ile de bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor