Şenol Güneş ile Jaja görüşmesi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçının ikinci yarısında oyundan aldığı Brezilyalı oyuncu Jaja ile tercüman Halil Yazıcıoğlu aracılığı ile özel bir görüşme yaptı. Takımın antrenman yaptığı sırada oyuncuyla yaklaşık 15 dakika süren bir

Şenol Güneş ile Jaja görüşmesi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçının ikinci yarısında oyundan aldığı Brezilyalı oyuncu Jaja ile tercüman Halil Yazıcıoğlu aracılığı ile özel bir görüşme yaptı. Takımın antrenman yaptığı sırada oyuncuyla yaklaşık 15 dakika süren bir görüşme yapan deneyimli teknik adam, Brezilyalı oyuncuya düşüncelerini aktardı.

Şenol Güneş, Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Maç içerisinde bazı değişiklikler yaptığını, bunun oyuncuların performanslarından kaynaklanmadı. Oyundan çıkan oyuncularım çıkmayı hak eden oyuncular değildi. Altidore, oyuna girip rakip çift santrfor oynayınca Jaja'nın yerine Ceyhun'u oyuna almak zorunda kaldım. Jaja, iyi bir oyun ortaya koydu, belki de bu sezon en iyi futbolunu oynadı" demişti. Güneş'in aynı düşünceleri Jaja ile paylaştığı, oyuncunun da bu doğrultuda görüşlerini aldığı öğrenildi.

Yapılan görüşmenin ardından ikilinin neşeli oldukları gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor