Şenol Güneş: "Güzel bir maç olsun"

Şenol Güneş maç öncesi konuştu.

Şenol Güneş: "Güzel bir maç olsun"

Haber61 – Spor Servisi - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Trabzonspor maçı öncesi konuştu.

Güneş maç ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Güzel bir maç olsun diliyorum. Futbol bir oyun, iki takımın yarıştığı en iyisinin ortaya çıktığı bir oyun. Rakibimiz Trabzonspor aldığı galibiyetlerle moralli. Bizde Avrupa maçı oynadık. Sahamızda kazanmak istiyoruz. Güzel maç olmasını ve kazanan taraf olmamızı bekliyoruz” dedi.

Şenol Güneş, Ünal Karaman ile karşı karşıya gelecek olması ile ilgili olarak ise “Futbol adına geçmişinden bugüne kadar çizgisi olan plan proje içerisinde kişiliğinden değerlerinde taviz vermeden katkı yapmaya çalışan. Futbol adamı. Bana göre geç başarıyı yakaladı. Daha erken olabilirdi. Zorluklar yaşamış olabilir. Umarım başarılı olur. Trabzonspor ona yakışıyor. Trabzonlu çok kişiden daha Trabzonsporlu olarak katkı yapmaya çalışıyor. Futbol kenti olarak Trabzon iyi bir şehir. Kavgaya değil de güzellik yarışması gibi futbolun güzelliklerini ortaya konacağı bir maç olur. İnşallah üzülen taraf biz olmayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor