Şenol Güneş forvet istedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşen Teknik Direktör Şenol Güneş, "Kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmeliyiz" diyerek takviye istediği öğrenildi. Trabzonspor'da devre arasında transfer yaparak kadroyu güçlendirme planları yapan bordo - mavili

Şenol Güneş forvet istedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşen Teknik Direktör Şenol Güneş, "Kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmeliyiz" diyerek takviye istediği öğrenildi. Trabzonspor'da devre arasında transfer yaparak kadroyu güçlendirme planları yapan bordo - mavili yönetim adına Başkan Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya geldi. Güneş'in Başkan Şener'e, "Kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmeliyiz" dediği ve bu konuda birkaç isim talep ettiği öğrenildi. Umut Bulut'un performansından memnun olan Güneş'in, forvet dışında bir iki mevkiye daha takviye isteyeceği belirtildi. Bu arada Trabzon'dan izinsiz olarak ayrılan Jaja'nın devre arası kampına katılacağın ancak çok yüksek bir para cezasına çarptırılacağı öğrenildi.

ZAFER YELEN VE SEZER MUTSUZ

Bordo - mavili takımda fazla forma şansı bulamayan Zafer Yelen ve Sezer Badur'un devre arasında takımdan gidebileceği öğrenildi. Şenol Güneş'le görüşüp, "Hocam eğer bizi kadronuzda düşünmüyorsanız, oynamak için gitmek istiyoruz" diyecek olan iki futbolcunun, bir çok Anadolu takımıyla temas halinde olduğu iddia edildi. Zafer Yelen'e Almanya'dan da talipler olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor