Şenol Güneş değil Ünal katıldı

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden teknik direktörlerle bir araya geldi.Çırağın Palace Kempinski Otel'de saat 13.30'da başlayan toplantıya Beşiktaş ve Trabzonspor teknik direktörleri katılmadı. Beşiktaş Kulüb

Şenol Güneş değil Ünal katıldı

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden teknik direktörlerle bir araya geldi.

Çırağın Palace Kempinski Otel'de saat 13.30'da başlayan toplantıya Beşiktaş ve Trabzonspor teknik direktörleri katılmadı. Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Bernd Schuster'in yerine yardımcısı katılırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yerine ise kulübün Sportif Direktörü Ünal Karaman katıldı.

GÜNEŞ NEDEN KATILMADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in toplantıya daha fazla polemiklere yer vermemek ve kulübe zarar gelmemesi adına katılmadığı öğrenildi.

Toplantıda, Süper Lig'de 2011-2012 sezonun planlamasına ilişkin görüşlerin yanısıra Türk futboluyla ilgili fikir alışverişinde bulunulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor