"Şenol Güneş çok ünlü bir isim"

Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Kwang-Rae: Türkiye ile güzel bir maç oynayacağızA Milli Takım ile 9 Şubat'ta Trabzon'da özel maç yapacak Güney Kore Milli Takımı ilk çalışmasını İstanbul'da yaptı. Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen kafile akşam sa

"Şenol Güneş çok ünlü bir isim"

Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Kwang-Rae: Türkiye ile güzel bir maç oynayacağız

A Milli Takım ile 9 Şubat'ta Trabzon'da özel maç yapacak Güney Kore Milli Takımı ilk çalışmasını İstanbul'da yaptı. Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen kafile akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyespor'un Langa Tesisleri'nde kısa bir çalışma gerçekleştirdi.

A Milli Takım ile 9 Şubat'ta Trabzon'da özel maç yapacak Güney Kore Milli Takımı ilk çalışmasını İstanbul'da yaptı. Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen kafile akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyespor'un Langa Tesisleri'nde kısa bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Cho Kwang-Rae, Türkiye'de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Uzun yıllar ülkemizde çalışan ve başarılı olan Guss Hiddink'in memleketine geldik. Kendisi şu anda Türkiye'nin başında görev yapıyor. İki gün sonra kardeş ülke Türkiye ile güzel bir maç oynayacağız. Buradaki maçta hem dostluk kazanacak hem de iki ülke arasındaki ilişkiler artakacaktır." dedi. 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore ile Türkiye arasında iyi ilişkiler oluştuğunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Dünya Kupası'nda çok güzel anılarımız oldu. Biz her zaman Türkiye'yi baskın oynayan bir ekip olarak biliyoruz. Aklımızda Türkiye baskın oynayan ve iyi top oynayan takım olarak kaldı. Aradan 10 sene geçti. Türkiye ve bizim takımımızda jenerasyon değişikliği oldu. Çarşamba günü genç nesillerin güzel mücadelesini izleyeceğiz." diye konuştu. Şu anda Türkiye Ligi'nden tanığı futbolcu olup olmadığı konusundaki soruya ise Cho Kwang-Rae, "Nesil değiştiği için isim vermem zor. Türkiye güçlü bir ülke olarak aklımızdaki yerini koruyor." diye cevap verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'i çok iyi tanıdıklarını ve ülkelerinde en meşhur isimlerden birisi olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler