"Şenol Güneş bir efsanedir"

TGC tarafından düzenlenen törene katılarak ödülünü Şenol Güneş’in elinden alan Basın İlan Kurumu Genel Başkanı Mehmet Atalay Şenol Güneş ile ilgili açıklamalarda bulundu.ATALAY: GÜNEŞ'E ZARAR VERENLER YANLIŞ YAPIYORBasın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet At

"Şenol Güneş bir efsanedir"

TGC tarafından düzenlenen törene katılarak ödülünü Şenol Güneş’in elinden alan Basın İlan Kurumu Genel Başkanı Mehmet Atalay Şenol Güneş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ATALAY: GÜNEŞ'E ZARAR VERENLER YANLIŞ YAPIYOR

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, bugüne kadar hep ödül vermeye alıştığını belirterek,"Meslektaşlarımıza daha fazla katkıda bulunmanın, onlara daha fazla destek olmanın heyecanı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Ödülü Şenol Güneş'ten aldığı için ekstra bir gurur yaşadığının da altını çizen Mehmet Atalay şunları söyledi:"Şenol Güneş sadece bir hoca değil efsanedir, filozoftur. Sporun esaslarını belirleyen, sportmenliğin çizgilerini sınırlarını belirleyen, zorlayan ve öğreten bir bilgedir. Şenol hocaya sahip çıkmak, korumak bu ülkenin vazifesi. Herkesin vazifesi. Şenol Güneş'e zarar verenler bilsinler ki bu ülkenin idollerini yaralıyorlar ve yanlış yapıyorlar. Bu ülke, gençlerine, çocuklarına okullardan itibaren örnek sporcuları öğretmek zorunda. Ders kitaplarına yazmalı. Yazarken de elinizdeki malzemelerin başında gelen bir insanın bu kadar sıkıntıya sokulmaması gerekir. Hocamızın da tabii ki maharetlerini zaman zaman biliyoruz. Kolbastı ekibi kadar canlı hareketleri var. Her zaman onu sahadaki başarılarıyla görmek istiyoruz. Görevine moralini bozmadan devam etmesini istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor