Şenol Güneş: Alnımız ak başımız dik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu geçen Lyon mücadelesini değerlendirdi.

Şenol Güneş: Alnımız ak başımız dik
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, penaltılarda kaybettikleri Lyon maçı ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Kupasına veda etmesi üzerine konuştu. 

Şenol Güneş, oyuncuların iyi bir performans sergilemelerine rağmen şans eksikliği olduğu dile getirerek şunları söyledi: "Mayıs'ı göremedik bundan dolayı üzgünüz. Turu geçmek istiyorduk olmadı üzgünüz ama başımız dik. Malesef bugün de kazanmamıza rağmen penaltıda kaybettik. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hem takımımız hem kulübümüz hem ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyuncularımız bunu aşmak için çok gayret gösterdiler. Alnımız ak başımız dik ama üzgünüz. İnanıyorum ki bu takımla bu kulüple seneye gruptan çıkarız. Hiçbir oyuncumu kaçırdıkları penaltı poziyonları için sorgulamak istemiyorum. Artık bu iş geride kaldı." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor