Şener'e tepki Güneş'e övgü!

Trabzonspor’un efsane isimlerinden teknik direktör Lemi Çelik, Best FM’de yayınlanan "Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi" programına stüdyo konuğu olarak katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lemi Çelik, Süper Lig’de şu an zirvede bulunan ve aldığı başarı

Şener'e tepki Güneş'e övgü!

Trabzonspor’un efsane isimlerinden teknik direktör Lemi Çelik, Best FM’de yayınlanan "Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi" programına stüdyo konuğu olarak katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lemi Çelik, Süper Lig’de şu an zirvede bulunan ve aldığı başarılı sonuçlarla sezonun ilk yarısına damgasını vuran Trabzonspor’un durumunu ve bordo mavili camiada yaşanan gelişmeleri şöyle değerlendirdi:

”1996 yılındaki Şenol Güneş ile şimdiki Şenol Güneş arasında çok fark var. Sayın Sadri Şener de geçtiğimiz günlerde ilginç bir açıklamada bulundu; “Son 20 yılın en iyi takımını kurduk” dedi. Bu yanlış bir ifadedir. Bence son 20 yılın en iyi takımı, benim de kadroda olduğum 1996 yılındaki takımdır. Kalede Nihat, sağ bekte ben, sol bekte Apo, Cengiz, Osman, Ogün, Ünal, Orhan, Tolunay, Hami, Şota ve Arçil vardı. O dönemde Arçil ve Şota Gürcistan Milli, diğer oyuncuların hepsi bizim A Milli Takım’da oynamış ya da oynuyor olan futblculardı. Bu kadroyla şimdi ki kadronun arasında çok önemli bir fark var. 1996’daki takımı herkes şampiyon yapabilirdi. Şu anda ki takımı ise sadece Şenol Hoca şampiyon yapar” dedi.

'Özer’e yanlış tedavi uygulandı'

Fenerbahçe’de forma giyen ve şu an Almanya’da tedavi edilen Özer Hurmacı’nın dayısı olan Lemi Çelik, genç oyuncunun sağlık durumuyla ilgili olarak; “Özer şu an Almanya’da ameliyat olduğu hastanede tedavi programına başladı. Bir iki hafta sonra Türkiye’ye döner. Geldikten sonra Türkiye’de çalışmalarına devam edecek. Bundan sonraki süreçte kulüp doktorunun takibinde idmanlarına devam edecektir. Özer’in ayağı aynı yerden 3 kez kırıldı. Bence doktorlar Özer için yanlış kararlar verdiler. Belki her ikisi de başarılı doktorlardır. Onları kötülemek gibi bir niyetim yok. Türk futbolu adına çok önemli insanlar da olabilirler. Ama Özer’in tedavisi ve yapılan operasyonlar eksik veya yanlış yapılmıştır diyebilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor